Кейти Пери с изключителна фотосесия за сп. Interview

Кейти Пери изненада феновете си с ефектна визия в новия брой на сп. „Interview

Кейти Пери изненада феновете си с ефектна визия в новия брой на сп. „Interview“. Певицата изглежда коренно различна, облечена като кабаретна танцьорка, но с много стил и класа.

Пери вече е свободна жена и нищо чудно, че по някакъв начин иска да промени имиджа си. Много уверена, усмихната и оптимистично настроена за бъдещето, Пери разказва в броя за:

За изявата й като водеща на шоуто Saturday Night Live: Мисля, че беше наистина забавано и разбоира се, образователно, за това как се движи този тип индустрия – в добрия смисъл. Всеки мечтае да влезе в този бизнес, но когато наистина попаднеш там, осъзнаваш колко много работа има и колко малко време ти е оставено на разположение, за да я свършиш… Имахме нещо като 20-часов работен ден.

За това, че е много различна от останалите членове на семейството си: Смятам, че те забелязват динамиката на различните места, където сме. Но не е като да не ги уважавам повече. В смисъл, грижа се за тях. Това е всичко, което съм искала – да имам достатъчно пари, за да съм сигурна, че и семейството ми има и е добре. Когато бях малка, нямахме нищо, така че за мен да се грижа за роднините и приятелите си, сега е нещо като да им дам голям бонус.

За това какво иска да прави като стане на 80 години: Може би ще бъда във Флорида на здравословно пътуване. Ще си карам колелото край плажа и ще разпускам… Но се надявам да доживея годините на баба ми, която сега е на 91.

Разгледайте галерията ни и кажете харесва ли ви „новата“ Кейти… и не ви ли прилича на починалата Ейми Уайнхаус?

Кейти Пери с изключителна фотосесия за сп. Interview


Пери вече е свободна жена


Кейти Пери

 Saturday Night Live

Източник tialoto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.