Кейт Мидълтън празнува днес рожден ден

31 свещички на тортата за Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън празнува днес рожден денХерцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън днес празнува 31-ия си рожден ден. Бременната съпруга на принц Уилям получи като подарък за миналогодишния си юбилей кученцето Лупо, а за тази година принцът е предвидил да й подари нещо доста по-голямо, а именно къща, съобщават английските медии.

По първоначална информация подаръкът струва около 5 милиона паунда и двамата ще се нанесат там веднага след като се роди първата им рожба.

Херцогинята на Кембридж смята да изкара празника си по-скромно заради умората от бременността.

Откакто Кейт Мидълтън се превърна в херцогиня на Кембридж, тя е следена почти непрекъснато от местните и световни медии. Нейните рокли се продават часове след като тя ги е носила, а прическите й се копират във всички фризьорски салони на Острова.

По повод нейния 31-ви рожден ден екип на списание „Vogue“ се заел с нелеката задача да анализира облеклата на Кейт от момента, в който става съпруга на Уилям през април 2011 досега. Така списанието е събрало общо 100 снимки с различен тоалет на Кейт.

Според „Vogue“ любимият цвят на херцогинята изглежда е син, тък като е носила облекла в този цвят в 24 процента от случаите. Кейт е фен и на червеното, бялото и сивото.

Цветовете, които Кейт по-рядко носи, са кремаво и жълто.

 

14 от нейните официални облекла са направени от дизайнера Александър Маккуин, който беше избран сред много други да направи дизайна на сватбената й рокля.

Други дизайнери, на които Кейт е почитател, са ЛК Бенет, Джени Пакхам и Темпърли.

Списанието също е изчислило, че по време на едно от последните пътувания на херцогинята в Югоизточна Азия тя е носила 61 броя различни дрехи, обувки и аксесоари на стойност 1427 британски лири на тоалет.

Освен всичко това списанието е проследило и начина, по който херцогинята носи шапките си – винаги перфектно наклонени на 50-градусов ъгъл.

А пък любимите й чанти са с размери 194 на 132 милиметра: в 31 процента от случаите ги носи с една ръка.

Любимите й дизайнери на обувки са Стюарт Вайцман и Джими Чу.

Също обеците й не убягват от зоркия поглед на екипа на „Vogue“ – след точни измервания се оказва, че Кейт обича да носи обеци с дължина 33 милиметра.

Един от любимите й комплекти е този с блестящи сапфири и диаманти, които по-рано били носени от майката на Уилям – лейди Даяна, която ги носила по време на снимки за „Vogue“ през 1994 година.

17 години по-късно, през юли 2011 година по време на нейното официално пътуване до Канада, Кейт носи точно тези обеци.

Дори зъбите на херцогинята не убягват от вниманието на модните журналисти. Очевидно съпругата на Уилям е избелила и изправила зъбите си, ползвайки невидими брекети прикрепени към задната част на всеки неин зъб. Когато се усмихва, тя показва средно почти 8,6 зъба, са установили още от списанието.

Kate Middleton

Kate Middleton birthday

 

dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.