Кейт Уинслет, изглежда, пак ще застава пред олтара

Кейт Уинслет, изглежда, пак ще застава пред олтара

Дни след като говори за мъчителния си развод с режисьора Сам Мендес, носителката на „Оскар“ Кейт Уинслет може да започне „нов разказ“, съобщи в. „Дейли телеграф“.

Приятелят на актрисата Нед Рокенрол много скоро ще финализира развода със съпругата си Елиза Пиърсън, най-голямата дъщеря на виконт Каудрей.

Окончателното постановление за развода трябва да е готово много скоро, може би още до края на този месец, каза Пиърсън в първото си публично интервю, откакто мъжът й има връзка с Уинслет.

Нед Рокенрол е племенник на милиардера сър Ричард Брансън и работи в компанията му „Върджин галактик“. Той се разделя със съпругата си след 20-месечен брак.

Приятели на Уинслет твърдят, че актрисата е започнала да излиза с Нед след решението за развода му от 10 август тази година.

Новината за развода на Нед Рокенрол, променил името си от Абел Смит преди брака си през 2009 г., накара мнозина да заговорят за евентуален нов брак на Уинслет.

Твърди се, че актрисата и племенникът на милиардера са се запознали през август в имението на Брансън на остров Некър, което се запали от светкавици и изгоря.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.