Кийра Найтли в секси и провокативна фотосесия

Кийра Найтли

Кийра Найтли тотално се преобразява в нова роля и драматично се отклонява от обичайния й образ на типична английска роза. По-често можем да я видим с бонета в драматични роли.

Кийра Найтли позира провокативно в серия от тоалетите, които оставят малко на въображението.
Актрисата не носи нищо повече от дълбоко изрязан комбинезон, високи токчета и кърваво червено червило, на една поза, докато в друга, тя показва дългите си крака опрени на шезлонги от 1950-те години, в стилен плувен костюм.

Кийра Найтли в секси и провокативна фотосесия


Дамата е жена-вамп: Кийра Найтли в провокативна фотосесия за списание GQ, облечена с черно яке от Maison Martin Margiela.

Друга снимка за мартенския брой на списание GQ, показва 26-годишната актриса с черно яке, прекарала пръсти през косата си.


Може би мис Найтли в стила на последната си роля от „Опасен метод“ изрази недоволството си пред режисьора Дейвид Кроненберг от това, че някои сцени са твърде неприлични.
Тя сподели пред интервюиращия: „Аз казах, обичам те, харесвам сценария, но не мисля, че това е нещо, което мога да направя, така че ще се наложи да го изключите.
Веднъж той каза, че не иска да бъде секси или воайорско, и веднага след като си помислих казах: „Добре, нека да го правим“. „

Кийра Найтли в секси и провокативна фотосесия


Дългокраката дама: Кийра показва завидна фигура в топ DVF 


Кийра Найтли говори  за различните възприятие в нейната страна и в Америка. 


Тя обяснява: „Американците  като цяло много по-стимулиращи . Те обикновено харесват работата много повече, отколкотохората тук . Това е, което предполагам. Може би не се харесвам на много хора тук, което е добре. „
„Ами това не е ли очевидно. Ако искате да угодите на всеки вкус, вместо да имате собствен стил, в крайна сметка ще се получи нещо средно. И това няма да Ви харесва…“
„Понякога е много трудно, понякога наистина боли … тогава отидете да се наплачете за един час, след това си вземете отново в ръце… „

Пълното интервю може да прочете в мартенския брой на списанието.

Актрисата излиза с музиканта Джеймс Райтън, на 28, от бандата Klaxons, почти една година. Последната и сериозна връзка, продължила 5 години, със звездата от „Гордост и предрасъдъци “ Рупърт, завърши през декември 2010 г.
Кийра Найтли каза, че никога не е била по-щастлива, отколкото сега, като добави: „Всъщност сегашния ми живот много ми харесва – работя, правя си каквото си искам…щастлива съм!“
Мис Найтли също така разкри за GQ, че докато се е подготвяла за новата си роля е прочела на Юнг и Зигмунд Фройд.
 Тя каза: „Аз смътно знаех, че става дума за секс и родителите. Незнаех нищо повече.
Наложи се да направя много изследвания, за да разбера същността на нещата.“

Кийра Найтли в провокативна фотосесия за списание GQ


Премиерата на филма във Великобритания е тази вечер. Той разказва историята на любовната афера между швейцарски психиатър Карл Юнг и неговата красива пациент Сабина Шпиелрейн, която се играе от г-ца Найтли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.