Ким Кардашиян с гореща фотосесия за Allure и нови мечти

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян иска да започне живота си на чисто и определено е оптимист в това си начинание. Огромният шум, който се вдигна след развода й с баскетболиста Крис Хъмфрис само 72 дни, след като сключиха брак, полека отминава, ала риалити звездата има още с какво да изпъкне в медийното пространство.

Знойната брюнетка е на корицата на мартенския брой на сп. Allure. Фотографиите са дело на Норман Джийн Рой. В медията Ким отговаря откровено на въпроси за личния си живот, за семейството и желанието си да има деца чак след 35 години. А за любовта казва: „Мисля, че винаги ще вярвам в любовта, без значение какво ми се случва“.

Кардашиян бе набедена, че използва драмата в личния си живот за повече популярност. Желанието й да отразява всичко в риалитито си срещна доста упреци, ала звездата признава, че не всичко е въпрос на слава. „Много е трудно да гледам шоуто… особено да се гледам във време, когато не съм особено щастлива“, споделя Ким. „Дали съм по-мразена сега, отколкото преди? Не мисля. Просто хората имат повод да изразяват гласно мнението си за мен сега“, допълва дамата, относно критиките, които се изляха върху нея напоследък.

Популярността й в настоящето не е това, за което е мечтала и брюнетката с пищно дупе смята отсега нататък да пази повече личния си живот. „Дали ще бъда по-прикрита сега? Абсолютно! Но също така вярвам, че шоуто ме показва такава, каквато съм… Хората си мислят, че щом животът ти е на показ в телевизионно шоу, изживяваш всичко пред камерата“, разказва Кардашиян.

Тя е щастлива, че семейството й е зад нея, особено майка й.

Хората споменават най-често дупето й, когато става въпрос за външния вид на Ким. Гримьорът и коафьорът за фотосесията на Кардашян обаче смятат, че има и други достойнства.

„Ким е натурално красива. И искаме да подчертаем това… да изглежда сякаш току що се прибира от плажа“, казва гримьорката Фулвия Фаролфи. Брюнетката често пита 12 млн. свои последователи в Туитър какво червило да си сложи определен ден и приема съвета им.

На финал Ким споделя, че харесва фигурата си иска да я запази още няколко години. Затова и ще почака с детето. „Сестра ми Клои често се майтапи с мен и ме пита: „Искаш ли да станеш сурогатна майка с моето дете?“, а аз и отговарям: Мисля, че имам още няколко години пред себе си. На 35 обещавам да си помисля по въпроса“.

Вероятността за нова сватба също не е изключена от плановете на Ким. Само че не е ясно кога и с кого. „Просто искам да бъде специална – със семейството и най-близките ми приятели, това е… някъде на пустинен остров, за да бъде много лична и недостъпна и без камери“, казва Ким.

Ким Кардашиян с гореща фотосесия за Allure и нови мечти


Ким Кардашиян брюнетката с пищно дупе

Източник dnes.bg

One thought on “Ким Кардашиян с гореща фотосесия за Allure и нови мечти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.