Кобрата се закани: Ще подкарам и Кличко!

Кобрата се закани: Ще подкарам и Кличко!

„Като му дойде времето, ще подкарам и Кличко. Преди това обаче имам доста върхове за покоряване“, обяви българският боксьор Кубрат Пулев, който преди седмица спечели Интерконтиненталната титла в свръхтежка категория.

Той получи на специална пресконференция награда „Сребърен сокол“ заради спечелената титла, която е първа за страната ни в профибокса.

Кобрата заяви, че се радва на спечелената титла. Той не скри, че е бил с изравнени сили с противника, но го е победил с по-добрите си качества и по-голямата си рутина.

Преди финалния мач родният състезател се е чувствал много добре, правил е кросове по 10-12 километра за 45 минути, въпреки 115-те му килограма. А издръжливостта му учудвала повечето му съперници.

„Това е мой успех, но го правя с голямо желание и за България. Плод е на дългогодишни усилия и труд не само от моя страна, но и на целия екип“, заяви Пулев.

„Победих Травис Уокър с класа, по-качествен боксьор съм, по-бърз и по-техничен. Беше тежък мач, той е опитен състезател. Бях се подготвил много добре физически, правех кросове по 10-12 километра с момчетата от лека категория. В тези моменти се чувствах като машина за убиване, бях доволен от себе си“, продължи разказа си Кобрата.

„Това е най-голямата ми победа засега, но пред мен има още много върхове за покоряване. Изключително рано е да се говори за Кличко, преди това имам да се бия с доста други боксьори. Като му дойде времето, ще подкарам и Кличко, няма проблем“, допълни още българският боксьор.

Той бе категоричен, че никога не би се изправил на ринга срещу брат си Тервел Пулев.

„Подарявам му победата без бой. Как да се бия с него, като ми е брат“, завърши Кобрата.

Източник dnes.bg.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.