Кога жените губят желание за секс

Кога жените губят желание за секс
Кога жените губят желание за секс
Мъжете разчитат най-вече на своя чар и изобретателност, когато тръгват да свалят жени. Има ситуации обаче, които не само разочароват дамите, но и водят до загубата на всякакво желание за интимна близост от тяхна страна. От askmen.com припомнят най-популярните от тях.
Пияният мъж убива страстта у жената. Алкохолът действително повдига настроението и понякога помага за по-лесното отпускане между двама души, но той често отключва и някои негативни аспекти от характера на силния пол.Мръсните танци пък водят по-често до разправии, отколкото до леглото. Мъжете обичат да се раздават, когато танцуват, което идва в повече за дамите. Някои от тях дори се чувстват засрамени, когато половинката им събира погледите на дансинга.

Хендсфритата също трупат черни точки в актива на силния пол. Всяка жена, която забележи устройството в ухото на избраника си, е наясно, че моментите й с него винаги могат да бъдат прекъснати от важни обаждания.

Мъжете, които хленчат и се оплакват, прогонват лесно възбудата у дамите. Последните предпочитат глупавите опити за шеги пред дългите и драматични обяснения за проблемите в офиса.

Силната миризма на мъжки парфюм може да се окаже пречка за сближаване. Нежният пол обича стилните аромати, но когато те са прекалено силни, могат да доведат до раздразнение.

Псувните също убиват желанието за секс. Мъж, който раздава цветни епитети със завидна лекота, трудно печели вниманието на дамите.

Лошият дъх може да изиграе лоша шега в сублимния момент. Личната хигиена на цялото тяло е от изключително значение особено когато става дума за интимна близост.

Източник bnews.bg

One thought on “Кога жените губят желание за секс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.