Кое в мъжа е по-важно от външния му вид

Някои мъже могат да ни накарат да побеснеем, докато други просто ни оставят без дъх.

Кое в мъжа е по-важно от външния му вид

Мъжете често си мислят, че за жените са важни само ръстът им, плочките на корема и гъстата коса. Това обаче е далеч от истината.

Според последните изследвания чарът е много по-важен за жените от мускулите, височината, прическата и цвета на очите.

Доказано е, че определени черти от характера могат да направят супер пич от който и да е мъж.

Ето кои са най-привлекателните качества на мъжа, заради които външният им вид отива на заден план.

Духовит е
Не е тайна, че това е едно от най-желаните качества на мъжа. Секс бомбата Мерилин Монро често е казвала „If you can make a girl laugh, you can make her do anything“. Много жени и днес са съгласни с нея.

Романтичен е
Романтичните знаци на внимание като цветя, вечеря или просто сладка изненада със сигурност са на върха в списъка на нещата, които просто „разтапят“ жената.

Оправя се в кухнята
Нищо не е по-привлекателно от мъж в кухнята, който ни приготвя вкусна храна.

Спортува
Мъж, който спортува, често има качества, които високо се ценят от жените, като упоритост и дисциплинираност например.

Умее да танцува
Доказано е, че жените обожават мъже, които знаят какво да правят на танцовата площадка. Ако пък той има и движенията на Джъстин Тимбърлейк – върхът е!

Умее да свири
Всяка жена поне веднъж си е пожелавала „мечтаният мъж“ да ? изпее, изсвири или поне да напише песен. Независимо дали са изключителни или средна ръка, музикантите са просто неустоими за жените.

Успешен е в работата си
Способният и амбициозен мъж е мечтата на всяка жена. Той демонстрира, че държи живота си в ръце и може да се грижи за себе си, следователно и за бъдещото си семейство.

Образован е
Жените си падат по умните мъже. Тип с плиткоумна реч не е привлекателен за никого, докато образованият ще заинтригува всяка жена.

Умее да се справя със задачите на домашния майстор

Никоя жена не иска мъж, който не може една крушка да смени. Мъжете, които не са „с две леви ръце“, са на върха в списъка на жената.

Кавалер е
Да отвори вратата, да държи стола на дамата, да ? държи палтото – малцина правят това днес. Но, вярвайте, това е все още високоценено качество на мъжа.

Добър баща е
Грижовният баща, който е търпелив с децата и се грижи за тях, създава впечатлението за истински мъж, защитник, който има и своята нежна страна. Жените искат да прекарат целия си живот с такъв мъж, пише Index.hr.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.