Кои български певици се превърнаха в майки и домакини?

Някои от топ лицата на попмузиката и фолка от `90-те изчезнаха от полезрението на медиите и обществото
Ирра

Някои от топ лицата на попмузиката и фолка от `90-те изчезнаха от полезрението на медиите и обществото
Изпълнителките, които пълнеха окото и обираха музикални награди до 2000-та година вече са домакини и майки.

Така или иначе, основното й занимание от няколко години насам е на съпруга и майка. Ирра има двама сина. Омъжена е за преуспяващ бизнесмен от Силистра, пишат от „Блиц“. Сега певицата се е преместила в столицата, за да могат двете й момчета да посещават лицея в Горна Баня. Мъжът й, който е зърнопроизводител, не се стиска и плаща по 7000лв. годишно, за да възпитават децата им в елитния лицей.

Нина Николина


Нина Николина

Ирра разчита на цели три бавачки за отглеждането на малките, но още не е започнала да се занимава с продуцентска дейност, както се заканваше.

Нейната приятелка Нина Николина също се отдаде на семейния живот. Тя се омъжи за милионерския син Макс, който я дари с дъщеричка на име Валентина.
Нина Николина изцяло се посвети на детето си, на пътуванията и на хобито си – фотографията. Към днешна дата, фамилията живее във Франция, а Нина е замразила музикалните си изяви.

Антибиотика


Антибиотика


Две от певиците от „Антибиотика“ също са посветени на майчинството. Ани може да се похвали с цели три рожби – Михаил (2г.), Лили (7г.) и детето й от първия й брак Любомир. Колежката й, русокосата Силвия има една дъщеричка – Матея.

Съпругата на скандалния бизнесмен Христо Ковачки, оттеглилата се от фолка Десислава, напълно е зачеркнала спомените за музикалната си кариера.

Говори се, че има забрана от Ковачки да се изявява, а и изобщо да говори за миналото си или за живота си като съпруга на милионер. Някогашното палаво момиче, днес е майка на две деца – Александра на 9 Христо-младши на 2 години.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.