Кои са кандидатките за „Жена на годината“?

Кои са кандидатките за „Жена на годината“?

Най-известните дами в политиката и от екрана се борят за престижната награда в конкурса на списание „Grazia“

Едни от най-изявените родни дами в телевизията, театъра и политиката ще си оспорват за пореден път титлата „Жена на годината“. Светското списание „Grazia“ организира за шеста поредна година престижния конкурс. И както всеки предишен път, и сега дамите ще се борят за приза в 12 основни категории. Критериите за оценка се базират на адекватността на дамите и заслугите им към обществото през изминалата година.

Във всяка от категориите са класирани по пет участнички, като всяка от тях има определени заслуги пред обществото, с които е спечелила престижната номинация пише life.dir.bg. Така например сред тв актрисите номинирани са Силвия Лулчева, Яна Маринова, дуото Милена Маркова и Невена Бозукова, Ваня Цветкова и Биляна Петринска. А сред най-заслужилите в театралната гилдия са Стефка Янорова, Ирини Жамбонас, Невена Мандаджиева, Лилия Маравиля и Бойка Велкова.

Не по-малко оспорвани са номинациите в категория политика. Призът за „дама на годината“ тук си оспорват Меглена Кунева, Маргарита Попова, Филиз Хюсменова, Лиляна Павлова и Мая Манолова, като се предполага, че основното съревнование ще бъде между неуспялата кандидат-президентка и новата вицепрезидентка.

Музикалният бранш представляват Миленита, Поли Генова, Sentimental Swingers, Мария Илиева и Алекс Раева, а честа на моделите ще защитават Глория Петкова-Гилти, Таня Илиева, Христина Вескова, Джия Лазарова и Симона Стоянова. Победителките от всички 12 категории ще бъдат обявени през декември.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.