Кои са финалистките в конкурса Мис България 2011

Кои са финалистките в конкурса Мис България 2011
Вече са ясни 12-те финалистки, които се класираха за финалния кръг на конкурса „Мис България 2011 – Пътят към короната”. За да стигнат дотук, красавиците трябваше да преминат през предварителен кастинг, след което да впечатлят жури, оценяващо интелекта и външния им вид.

Най-много претендентки излъчва столицата – цели 5. На второ място се нарежда Пловдив с 2 момичета, а по една красавица ще защитава честта на Варна, Стара Загора, Търговище, Казанлък и Елин Пелин.

Най-уверената участничка в конкурса не намира нещо, което да не харесва в себе си, а най-скромната оценява външността си с 3 по десетобалната система. Освен усилените фитнес тренировки, с които влизат във форма в момента, дванайсетте финалистки поддържат фигурата си с танци, плуване, пилатес, катерене, лека атлетика, езда, карате, тае-бо.

Осем от финалистките са участвали в конкурси за красота, а за четири това е първата надпревара, на която се явяват.
„Ана Каренина” и „Любов по време на холера” са част от предпочитаните заглавия на момичетата, сред любимите автори присъства и традиционният за миските Паулу Коелю.

Дванайсетте кандидатки за короната смятат, че Мис България трябва да е чаровна, контактна и усмихната, да притежава излъчване и грация, фин маниер, интелект, да бъде харизматична, толерантна и амбициозна.

Победителката в конкурса ще бъде избрана на 27 юни, като тя ще бъде определена от 8-членно жури. Последният девети глас ще дойде от зрителите, които ще имат възможност да посочат своята фаворитка на уебсайта на конкурса на адрес www.missbulgaria2011.tv7.bg.

 Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.