Колата на Кателина Гатева бе взривена

Колата на Кателина Гатева бе взривена
Колата на Кателина Гатева бе взривена

Взривиха колата на „Мис Естествен бюст 2009” Кателина Гатева в нощта на 17 март, разкри самата тя.

„Най-брутално ми я взривиха. Екшънът стана след 1 ч. миналата нощ”, проплака брюнетката пред „Монитор”.

Взривното устройство е било заложено под личния автомобил на Гатева – „Нисан Микра”.

Колата е била паркирана пред блока в столичния квартал „Люлин”, в който живее миската. Броени минути след 1 часа съседите били събудени от мощен взрив.

Вследствие на ударната вълна са засегнати и други коли, които са били в близост до нейната. Веднага на мястото на инцидента пристигнали служители на пожарната и полицията. В момента се извършва разследване по случая.

„Съмнявам се в хора, но директно никого не мога да посоча и да кажа, че той е виновен. Подадох жалба в полицията. Засега и те не знаят кой може да е направил това. Никога не съм получавала заплахи, нито пък съм се карала с някого. Аз не съм конфликтна личност и нямам представа кой може да е направил това. Сега напук ще си купя скъпа кола”, обясни Гатева.

Тя разкри, че има застраховка и щетите по взривената кола ще й бъдат заплатени.

„Още не знам колко пари ще получа, тъй като не е извършен оглед, но имам всички необходими документи”, допълни тя.

Това не е първият случай, в който посягат срещу Гатева, която бе сред финалистките на конкурса “Мис Плеймейт 2009”. „Миналата година на 10 декември ми счупиха предното стъкло на колата.

Взривното устройство е било заложено под личния автомобил на Гатева – „Нисан Микра”.

Тогава мислехме, че са вандали, но сега не съм сигурна. От 3 г. живея в „Люлин” и сега искам-не искам, ще трябва да бягам от този квартал. Сигурна съм, че ще има и трети удар и то директно срещу мен. Някой най-вероятно иска да ми отнеме живота”, проплака още Кателина.

Тя е решена да не се остави на бандитите и да вземе всички мерки срещу ново покушение.

„Не, няма да си наемам охрана, но ще се въоръжа. Ще си изкарам и разрешително и вече ще се движа с оръжие по улиците”, допълни уплашената миска.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.