Компаньонката Асдис си заработи тлъста надница от Христо Сираков

Исландката си тръгна с него от пиано бар и спечели по бързата процедура 4-цифрена сума в евро

Исландката си тръгна с него от пиано бар и спечели по бързата процедура 4-цифрена сума в евро

Благоверната футболна съпруга Асдис Ран пристигна по свои си дела в София, едно от които бе да изкара някое и друго евро от роден богаташ. Този път тя компаньонствала на закоравелия плейбой Христо Сираков. По всяка вероятност е получила 3-4 хиляди евро, каквато е тарифата за клиентите й от България.

Барбито Асдис Ран и Ицо Стоте манекенки си правили компания в софийски пиано бар. Оттам си тръгнали по първи петли. Посетителите я видели да се качва в колата на Христо Сираков. Преди това, по време на престоя си в заведението, тя се отбила поне 15 пъти в тоалетната. Бавела се подозрително дълго и излизала с вид на надрусана. Законната половинка на бившия играч на ЦСКА Гардар стана известна по време на престоя си в България като почитателка на коката. Съседи от кооперацията, в която живееше семейството й, често виждали кварталния наркодилър лично да се отбива в апартамента й.
Слуховете свързват Асдис и с Камата, който навремето изкарал бурна нощ с нея, но отказал да си плати.

Бизнеса си като компаньонка исландката върти с помощта на свой доверен човек в София. Ролята му е да набира родни богаташи, на които да прави компания при бизнес пътуванията им зад граница.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.