Коритаров се развежда

 Георги Коритаров
Бившият водещ на сутрешния блок „Здравей, България“ – Георги Коритаров, се развежда със съпругата си. Всъщност той се надява благоверната му да не го изрита от общия им дом заради постоянните му кръшкания.
Агент Алберт, както е известен още телевизионният журналист, неотдавна се залюбил с млада стажантка. Девойката била много амбициозна и за да извоюва специално отношение, започнала да разправя наляво-надясно за своето геройство, че е забила експоловинката на Лора Крумова. За зла участ новината бързо стигнала до ушите на жената на Коритаров. Тя побесняла от яд, а стажантката – изритана от поста си. Но сагата не приключила и журналистът бил изгонен от семейната спалня на канапето в хола. Съпругата му дори заявила, че желае да се разведат, но досега все още нищо не е предприела.
„И преди са имали такива проблеми, но винаги са се справяли. Жоро знае, че рано или късно жена му ще се усмири и отново ще го приеме в спалнята. Поне така се надяваме“, споделят близки до семейството хора.

Георги Коритаров е от онези плейбои в журналистическата гилдия, които винаги кръшкат на официалните си половинки. За агент Алберт се носят всякакви пикантни клюки, като най-горещата от тях е, че е успял да вкара в леглото си дори и Лора Крумова.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.