Косьо Филипов си иска фамилията от Божана

Вече бившето семейство Косьо и Божана Филипови са на път отново да влязат в съдебната зала, за да разрешат поредния спор възникнал между тях.Косьо Филипов си иска фамилията от Божана

 Ябълката на раздора в момента е, нечовешкото нахалство на синоптичката и наглостта й да продължава да се представя навсякъде с фамилията на бившия си съпруг, пише shashavo.net.

Той пък от своя страна е изключително чувствителен на тази тема и непрестанно недоволства от този факт.
„Безспорен факт е, че тя дължи своята известност на мен и на моята фамилия. С тази фамилия стана популярна, но все пак името си е мое и аз държа да остане собственост на моето семейство, а не на вече бивши негови членове!“- не спирал да се гневи топ новинарят на Нова телевизия.

След като провел поредния разговор по темата с бившата си жена, но тя не искала да го чуе, Филипов се заканил да я съди.

Припомняме:
Преди няколко години палавата блондинка унизи публично съпруга си, който случайно я пипна да прави секс навръх Нова година в собствения им дом.
Преди няколко години палавата блондинка унизи публично съпруга си, който случайно я пипна да прави секс навръх Нова година в собствения им дом.

Докато Косьо спеше в съседната стая, тъй като на другия ден беше дежурен в Нова телевизия, палавата Божана задоволяваше плътските си страсти с чужд мъж на една… стена разстояние.

Последваха грандиозни скандали, невероятни медийни панаири и… развод.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.