Коцето и Надя живеят във вечния меден месец

Коцето и Надя са по-влюбени отвсякога и слуховете за раздялата им били напълно неоснователни, разказа изпълнителят пред „Блясък“.
Очевидци в популярна пловдивска дискотека обаче разказаха други истории. Точно в нощта на  влюбените – Свети Валентин, Коцето реши да се отбие при своята братовчедка Лияна и да пофлиртува с десетките си фенки. Изпеченият Коце обаче си измисли оправдание и за това.
„Не съм зарязал Надя. Бяхме си заедно на празника. Купихме си подаръци, поцелувахме си и после аз трябваше да отивам на работа. Няма начин, трябва да се работи“, споделя още Константин за „Блясък“. След като приключил с участието си в пловдивска чалготека, Коце решил да отпразнува и Трифон Зарезан.
Бдителни папараци щракнаха Коце с обезумяла фенка, която му се хвърля на врата. Наши читатели пък споделиха за поредна издънка на плейбоя, който вече е сериозен мъж.

„Преди месец Коце дойде на участие в Петрич, преспа с най-голямата шарфантия и сега тя навсякъде си показва снимките в тела, където се целуват. Аз лично я видях да се качва в черното му БМВ“, споделя в коментар за нашия сайт онлайн клюкар. Ние не се наемаме да твърдим такова нещо. Но, ако е вярно, меденият месец няма да бъде вечен, както се надява Надето.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.