Коя е топ разбивачката на сърца?

Направиха класация на най-изкусителните жени у нас, вижте кои са те:
Коя е топ разбивачката на сърца?
Те със сигурност могат да накарат и мъртвец да стане от леглото, а сексапилът им е неустоим.

Те със сигурност могат да накарат и мъртвец да стане от леглото, а сексапилът им е неустоим. Но колкото и много да са сърцата, които са разтуптявали двойно повече са тези, които са били разбити от тях, пише „Монитор“.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова

На пето място в звездната класация влиза чаровната Радина Кърджилова. Младата актриса, която често става жертва на различни слухове и клюки, разби сърцата на мнозина покрай връзката си с Деян Донков. Все пак не са малко и тези, които се надяват красавицата отново да се окаже свободна.

Меги Колева
Меги Колева

Тазгодишната мис Плеймейт Меги Колева се класира на четвърто място в топлистата на сърцеразбивачките. Знойната брюнетка, разби сърцата на хиляди преди време, когато обяви, че е заета. Но тъй като красавицата отново е свободна мнозина се надяват да превземат сърцето й, или да изгубят своето — отново.

Мис България“, Росица Иванова
Мис България“, Росица Иванова

Спряганата за най-секси „Мис България“, Росица Иванова разпалва страстите дори от третото място. Малцина са тези, които могат да се похвалят, че са имали нещо с брюнетката, но тези, които си мечтаят за една нощ с нея са многобройни.

Койна Русева
Койна Русева

Истинска жена — вамп, Койна Русева подлудява мъжете дори и от снимка. Сексапилната актриса, класирана на второ място има излъчване, за което й завиждат хиляди жени, а нежните й черти и дрезгавия й глас са изкушение, на което малцина са устояли.

Диляна Попова
Диляна Попова

Дълги смолисти коси, млечна кожа и невинни сини очи — Диляна Попова може и да изглежда като ангел, но мислите, които поражда са греховни. Дългокраката красавица е на първо място сред жените сърцеразбивачки. А след като замени модния подиум с телевизионната сцена, броят на разбитите мъжки сърца достигна не хиляди, а милиони.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.