Краси Радков сменя Халваджиян в „България търси талант“!

Краси Радков сменя Халваджиян в
Краси Радков

Краси Радков ще замести Магърдич Халваджиян в журито на „България търси талант„. Актьорът на Слави ще седне още тази вечер на въртящото се столче до Любен Дилов-син и Хилда Казасян.Краси ще бъде в журито до края на най-гледаното в момента шоу, което ще свърши до месец и половина. Неговата кандидатура е надделяла над тези на още няколко актьори – лица на БТВ, сред които Виктор Калев и Мариан Бачев.

Би Ти Ви прекрати договора си с продуцента на предаването „Глобал филмс“ Магърдич Халваджиян, но само в качеството му на жури, съобщиха от телевизията, цитира lifestyle.bg.

Освен смяната Би Ти Ви предприема още една сериозна стъпка – ще съди за клевета „Глобал вижън“, компанията на Магърдич Халваджиян и брат му Джуди, която прави „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“. Те обвиниха медията в цензура.

“Стоя твърдо зад всяка една от думите си! Нямам никакви притеснения да защитя правотата им в съда!“, заяви Халваджиян относно възможността да го съдят за клевета.

От своя страна “Глобал вижън“ не възнамерява повече да занимава обществеността с проблемите между компанията и bTV. От тук нататък случаят с прекратяването на договорите за продукциите “Господари на ефира“ и “Пълна лудница“ ще бъде решаван в съда, както Маги Халваджиян, Джуди Халваджиян и Асен Чанков обявиха още на пресконференцията на 11 април 2012-та година.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.