Красьо Черния се сгоди за Магда

Красьо Черния се сгоди за Магда

Скандалния бизнесмен запозна приятелката си със семейството
По Коледа се разделиха, а на Нова година – сгодиха.

Скандалният плевенски бизнесмен Красьо Черния официално запозна приятелката си Магда със семейството. Повод за тази среща според мнозина е предложение за брак от страна на Красимир към Магда. Двойката прекара Нова година в Плевен заедно с близките на бизнесмена, а някои смятат, че не са празнували единствено настъпването на 2012-а.

Повод за слуховете, свързани с годеж между двамата, не е само официалното представяне на Магда в семейството на Красимир Георгиев, но и слизането й от музикална сцена. В последно време певицата отказва всички участия, като се надява така да се хареса на бъдещата си свекърва, пишат от hotnews.bg.

Самата певица от доста време се надява да получи годежен пръстен, макар да е щедро компенсирана за липсата на такъв до момента. Още през септември се очакваше двойката да се сгоди, но това така и не стана. Въпреки всичко Магда не спря да твърди, че Красьо е любовта на живота й и двамата просто не бързат с годежа. „Красьо е любовта на живота ми и нищо не може да ни раздели. Все още не съм получила официално предложение за брак, защото не бързаме. Хубавите неща стават бавно. Но съм в очакване.“, коментираше тогава певицата.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.