Кристиана и Оцко: Щастливи, влюбени и заедно…

Фолк певицата Кристиана и македонският хитмейкър Оцко

Фолк певицата Кристиана и македонският хитмейкър Оцко се появиха заедно на промоцията на новия диск на Андреа.

Това беше поредното музикалното събитие, което те посещават, пристигайки като двойка. Певицата и композиторът не скриха, че отдавна са влюбени и живеят заедно, пише signal.bg.

„Ние всъщност от доста време имаме отношения с Оцко. От година и нещо сме заедно. Може да се каже, че взаимно подходихме един към друг, въпреки че Оцко беше малко по-смел. Ние доста време имахме приятелски отношения и от самосебе си стана. Аз предварително усещах, че натам отиват нещата, но се оставих по течението, не сме прибързвали“ – обясни Кристиана, а Оцко допълни:

„Важно е да се разбираме, да сме добре. Нещо, когато трябва да се случи, ще се случи. Ние все пак преди време работихме заедно, бяхме близки приятели и когато човек почувства нещо, няма как“.

Кристиана за известно време се отдръпна от певческите си изяви и месеци наред не е издавала нова песен. За феновете на изпълнителката Оцко съобщи:

„В момента заедно подготвяме нови проекти. На 10-ти, 13-ти и 18-ти /б.а. февруари/ имаме дати за видеоклипове. Ще запишем три видеоклипа, но няма да ги пускаме наведнъж. Ще ги пуснем, когато им дойде времето. Важното е, че работим, не стоим на едно място. Вървим напред и към края на февруари, началото на март трябва да стартира с първата песен и видеоклип. Дано всичко да върви както ние искаме“ – каза той.

За новите си проекти Кристиана поясни: „Новите песни са динамични. Това се иска от хората. Освен това аз направих доста голяма пауза. Смятам, че в момента ще имам много по-добър старт от предния. Постарала съм се да е така, работя, за да е така. Залагам на бързите песни, защото на този етап баладите по-трудно се налагат“.

На въпрос защо се скри от полезрението на публиката, изпълнителката отговори така: „Не съм се скрила. Просто имах недоразумения с хора, с които работех. Не се дължи тази пауза само на мен. Естествено, аз искам да се случват нещата при мен, да се развивам. Смятам да започна да работя с други хора. Прекратявам взаимоотношенията с Ара Мюзик“ – разкри още тя.

С коя музикална компания ще работи Кристиана, към момента двамата не издават.

„Една седмица преди да излезе клипът ще обявим официално с кой ще работи“ – каза композиторът, който изцяло е поел грижата за музикалните проекти на изпълнителката.

Оцко е доволен от работата си с българските изпълнители и е категоричен, че в България се чувства прекрасно, затова е избрал да живее тук.

„Нещата при мен се получават много добре. Един композитор, един творец трябва да е свободен, за да може да твори и да не е ограничен. По този начин ще може да се развива и да прави по-качествени неща. Ще има стимул да го прави. Няма да имам ограничения с кой да работя. Ще работя с всички. Смятам, че трябва да се правят по-малко неща, но по-качествени“ – споделя Оцко

Източник hotnews.bg

2 thoughts on “Кристиана и Оцко: Щастливи, влюбени и заедно…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.