Кристиано ощастливен в гей бар

Звездата на Реал Мадрид кривна вляво по време на ваканцията си.

Звездата на Реал Мадрид кривна вляво по време на ваканцията си.

Най-скъпият футболист в света в момента Кристиано Роналдо отново показа „нежната“ си страна. „Дейли Стар“ излови нападателя на Реал Мадрид да купонясва в гей бар в Ню Йорк. Но не в компанията на официалната си половинка, руският модел Ирина Шейх, а с бившия член на поп групата N’Sync Ланс Бас.

Музикантът призна преди 4 години, че е на левия бряг. „Кристиано беше много щастлив“, разкри за „Дейли Стар“ свидетел на гей партито.

С португалеца се свързват най-различни красиви жени, а наскоро той официално съобщи, че е станал баща. За майката на детето обаче не се знае почти нищо, освен че е американска „парти гърл“ и Кристиано й е платил 10 млн. паунда, за да му даде попечителството. Въпреки това обаче сексуалните предпочитания на Роналдо остават обвити в мъгла. Няма и как да е иначе, когато играчът обича да ходи със силно прилепнали бели панталонки и да се гласи с розова шапка.
Миналото лято Кристиано имаше краткотрайна връзка с Парис Хилтън, като според слуховете тя прекъснала именно заради влечението на Кристиано към мъже.

„Парис харесва мъжкарите. За нея Роналдо е прекалено женствен. Тя си мисли, че ще й се смеят, ако излиза с мъж, който се носи с цветенце зад ухото“, сподели тогава нейна приятелка.

Източник bsport.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.