Кубрат Пулев отсвири Андреа

Очевидно Кубрат Пулев няма намерение да прави сериозни отношенията си с фолк дивата, щом смята, че те биха довели до развод

Кубрат Пулев отсвири Андреа
„Какъв е смисълът да се женим, като после трябва да се развеждаме” – тази изцепка направи Кубрат Пулев пред бТВ по повод слуховете за сватба с Андреа.
Така Кобрата тотално отсвири фолк певицата и даде да се разбере, че скоро няма да я видим в булчинска рокля. Мнението на боксьора за брака е недвусмислено – той е убеден, че след сватбата бързо ще дойде и разводът.
Кубрат Пулев няма намерение да прави сериозни отношенията си с фолк дивата,
Кубрат Пулев по-скоро ще се разведе с Андреа, отколкото да се ожени за нея…
Очевидно Кубрат Пулев няма намерение да прави сериозни отношенията си с фолк дивата, щом смята, че те биха довели до развод. Кобрата разкри, че и за деца не мисли, тъй като в момента те ще са излишно бреме. Той не смята, че трябва да се води по акъла на другите и да приема съветите им да се ожени. „Който иска, да сключва брак, да подписва, да прави церемонии. Аз смятам, че ми е рано за такива неща”, разсъждава боксьорът.
Въпреки това, той не отрича силните си чувства към блондинката. Казва, че винаги е бил много романтичен с нея и държи на момичето. Понякога била малко наивна, но и много амбициозна и той оценявал това.

Колкото и суперлативи да ръси по неин адрес обаче, той явно скоро няма да се разубеди за сватбата.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.