Куентин Тарантино „заби“ Ума Търман

Куентин Тарантино "заби" Ума Търман
Куентин Тарантино „заби“ Ума Търман

Куентин Тарантино се възползва от раздялата на Ума Търмън с френския милиардер Арпад Бюсон и двамата вече са двойка, съобщи в. „Дейли експрес“, цитиран от БТА.

Двамата работиха заедно за пръв път преди 20 години по филма „Криминале“, а след това по „Убий Бил 1“ и „Убий Бил 2“. Той я е наричал своя муза. Според сп. „Ю Ес уикли“ отношенията им са преминали на ново ниво, след като актрисата се раздели миналия месец с годеника си.

Те определено изглеждаха близки, докато позираха за фотографи и фенове на кинофестивала в Кан миналата седмица. Тогава се говореше, че са наели заедно вила в Южна Франция.

През 2009 г. на въпроса за коя известна жена би се оженил, ако животът му зависеше от това, Кунтин Тарантино отговори: „Ума“.

„Ако до главата ми е опрян пистолет? Известна жена? Ума. Не знам какво ще си помисли тя, но в този въпрос става дума за моя живот“, коментира Тарантино.

Ума Търман, която е на 43 години, прекратява годежа си с Арпад Бюсон за втори път. Двамата имат 21-месечна дъщеричка Луна. Актрисата има също дъщеря и син на 15 и 12 години от бившия си съпруг Итън Хоук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.