Кючекът на Мая и Вили от „Танцувай с мен 3? взриви нета (ВИДЕО)

Кючекът на Мая и Вили от „Танцувай с мен 3? взриви нета (ВИДЕО)
Мая Иванова и Вилиана Иванова успяха да привлекат огромен интерес върху себе си след края на изпълнението на поредната задача от реалити надпреварата на Слави Трифонов„Танцувай с мен 3-стаен“.
Красавиците и останалите участници танцуваха кючек под звуците на кръшни фолк и етно парчета. Мая и Вили избраха да се изявят на фона на  песента „Милионерче“ на Тони Стораро.
Журито остана очаровано от ентусиазма, с който те се представиха. Павлина не спести похвалите си, че са се раздали на 100%. Николай Манолов добави, че в очите на мъжете са били повече от  блестящи. Адриана бе харесала танца, а Памбос поздрави приятелките за освободеността и настроението, което демонстрираха.
Истинската оценка дойде обаче от интернет сайта vbox7.com. За два дена видеото с танца на хубавиците е бил изгледан близо 200 хиляди пъти. Мая и Вилиана вече са едни от любимките на зрителите и след изгонването на неграмотния Свилен се превръщат в основни фаворити за спечелването на тристаен апартамент в центъра на София.
Братовчедите Юсуф и Вергин обаче също впечатляват с оригинални изпълнения и битката за голямата награда ще е оспорвана.Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.