Лафазанов ходи гол и бос, жена му разпределя парите

Комикът Кръстьо Лафазанов е на издръжката на жена си

Кръстьо Лафазанов е
Кръстьо Лафазанов е „мъж под чехъл“
Един от най-талантливите български комици – Кръстьо Лафазанов, е „мъж под чехъл“, шегуват се негови близки, като се аргументират с това, че жена му е човекът с парите в тяхното семейство. От хубавата Елена, половинката на Лафазнов, зависи какви ще са парите му за деня, кога ще се платят сметките и кога ще се купи нещо ново за дома.
Именно заради това приятелите му се шегували с него, че ако съпругата му не му отпуснела някой лев, той щял да тръгне гол и бос по улиците и на сцената.
Според мълвата, която се носи в театралните среди, веднага щом вземел възнаграждение, хонорар или каквито и да било други пари, Къци се отчитал пред жена си, която със замах и доволна усмивка прибирала заработените от него пари. Това била практика, която битувала в семейство Лафазанови от години и актьорът вече бил свикнал. Той се подчинявал на „желязната ръка” на половинката си безропотно.

Заради тренинга, който имал в реалния живот, комикът се справял така добре и с ролята на „мъж под чехъл” в сериала „Столичани в повече”, шегуват се зевзеци. На екрана Лафазанов играел Йордан Лютов – мъж, намиращ се изцяло в подчиненито на властната си половинка, в чиято роля влиза Силвия Лулчева.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.