Лейди Би: Писна ми да лансират само чалга!

Лейди Би: Писна ми да лансират само чалга!

Българските медии, които подкрепят поп фолк музиката са много повече от тези за другите жанрове.

„Има страшно много изпълнители, които никой не знае. Трябва да има телевизия, която да лансира и не толкова известните лица.“ Това заяви поп певицата Лейди Би. Според нея българският шоубизнес определено се развива, но има нужда от медия, която да излъчва само български поп, рок и хип-хоп изпълнители.

Скандалната изпълнителка заяви, че е щастлива, защото има доста работа. „Имам минимум три участия на седмица. Много се старая и всички са доволни от мен. Но, все пак има нужда от медийна помощ,“, коментира тя. Знойната брюнетка не се определя звезда и смята, че хората я харесват, защото е земна. Говоря с всички, дори когато съм на участие, изтъкна тя, цитирана от в. „Новинар“.

Лейди Би посочи, че от малка е почитателка на Майкъл Джексън, Уитни Хюстън, Арета Франклин и Джеймс Браун. „Обожавам и Лил Ким, аз съм Лил Ким на младини, както казва един мой приятел“, отбеляза тя. По думите й едно време се е обръщало внимание на пеенето, а сега повече се гледа ефектността. „Никой не те слуша как пееш“, оплака се тя.

Певицата, която е известна с екстравагантния си стил, препоръча за този сезон клинче, туника и шапка. „Аз съм много изчанчена, но много ми харесва клинче с плетена рокля и шапка“, обобщи тя.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.