Лейди ГаГа най-после идва у нас, при това безплатно?

Лейди ГаГа най-после идва у нас

Скандалната певица Лейди ГаГа все пак ще дойде в България, както се твърди от много време насам, разтръби вестник „Телеграф“.

Не един и два пъти от началото на годината се тиражира информацията, че популярната изпълнителка ще изнесе свой концерт у нас.
Първоначално се смяташе, че Стефани Джоан Анджелина Германота, както е пълното име на Лейди ГаГа, е осигурена за участие на ежегодния музикален фестивал „Ловеч Фест“, който през изминалите години приюти световни величия като „Юръп“, „Уасп“, „Супермакс“ и много други.
В крайна сметка нито американката дойде, нито пък се състоя концертното събитие в Града на люляците.

Лейди ГаГа ще пее в София

Подобни изпълнения могат да бъдат видяни съвсем безплатно през септември

Според „Телеграф“ Лейди ГаГа не само, че ще пее в София през месец септември на площад „Александър Батемберг“, но родните меломани ще могат да й се насладят съвсем безплатно.
Певицата ще получи тлъстия хонорар в размер на 300 000 евро, осигурен от роден мобилен оператор, който по това време ще чества своя рожден ден. Именно заради годишната си от телекома ще направят жест към българската публика.
Размерът на възнаграждението за ГаГа е сериозно намалено, след като преди време се твърдеше, че тя е поискала от българската страна да получи 700 000 евро.
Цялата сума за организацията на събитието ще струва на мобилния оператор над половин милион евро, като в нея влиза и самият хонорар на изпълнителката.

Припомняме, че преди три години безплатно за феновете пя и друга световноизвестна звезда – Риана.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.