Леонардо Ди Каприо в „Джанго без окови“ на Тарантино

Леонардо Ди Каприо в "Джанго без окови" на ТарантиноЛеонардо Ди Каприо отново ще ни напомни за самородния си актьорски талант от новия филм на Куентин Тарантино – „Джанго без окови“.

По този повод красивият, 38-годишен блондин позира за кориците на цели две списания за декемврийския брой на Details и за списание Vibe (януари /2013), където застава редом до своите колеги от въпросната лента – Кери Уошингтън и Джейми Фокс.

Световната премиера на филма е 25 декември, но в България ще се появи през януари 2013г.

Може би сте забелязали че в последните години Лео подбира много внимателно ролите си и не се появява във високо бюджетни касоразбивачи или във франчайз ленти.

Ето и какво споделя той от страниците на списанията по този въпрос:

За натоварения си график:

„В момента съм в изключително трудна ситуация, защото работя (снимам и промотирам) по три филма едновременно, а не мисля, че някога съм го правил (снима филма на Мартин Скорсезе „The Wolf of Wall Street“ и завършва снимките по „Великият Гетсби“ на Баз Лурман). По странен начин, осъзнавам, че тези филми са за три различни периода от американската история. Всички са свързани с това, че главният герой се опитва да задържи привилегирования си начин на живот с всички възможни средства.“

За своята роля в уестърна „Джанго без окови“:

„Тази история е едно от най-презрените, снизходителни и радикални неща, които съм чел в живота си. Моят герой е страшно дискредитиран и има ужасни идеи, които са много далеч от мен. Куентин (Тарантино) имаше обратна връзка с нас (актьорите) през целия процес и добавяше непрекъснато нови неща към образите. Голяма част от разговорите, които проведохме, го отведоха на съвсем различно място от първоначалната му идея.“

Защо страни от високо бюджетни филми:

„Не знам защо избирам определени филми, но просто гравитирам към тях и не поставям избора си под въпрос.“

 

One thought on “Леонардо Ди Каприо в „Джанго без окови“ на Тарантино

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.