Летисия Каста: Бюстът ми е естествен, но имам криви зъби

Летисия Каста: Бюстът ми е естествен, но имам криви зъби

Френската актриса и модел ще присъства на премиерата на филма „Островът” в София

Лентата на Камен Калев „Островът” ще бъде видяна от българската публика на 9 октомври. По-рано през годината продукцията обра овациите на кинофестивала в Кан.
„Имам криви зъби” – изтъква като свой недостатък французойката, която е звезда във филма „Островът“. „В началото на кариерата ми агентът ми настояваше да си ги оправя. Аз обаче държах на своето – естествеността преди всичко. Бюстът ми е истински и се гордея с него. Когато някой ме пита за тайната на красивите ми гърди, отговарям „Нормандско масло и плодове” – споделя 31-годишната актриса.„В сравнение с другите модели винаги съм била доста едричка. Но затова пък не припадам от глад и винаги изглеждам свежа. Повечето манекенки напомнят за зелен грах. Жал ми е за тези момичета. Те не разбират, че прекалената мършавост е удобна само за моделиерите” – твърди Летисия Каста и пита: „Защо да се отказваш от удоволствието да хапнеш? Когато ям, усещам вкуса на живота. Ако се отнасяш със симпатия към всяко парче пирожка, няма да прибавиш и грам към фигурата си” – убедена е Летисия.

„Имам криви зъби” – изтъква като свой недостатък французойката

„Старая се да покажа на другите, че може да мечтаят за нещо и да го постигнат. Аз успях да материализирам желанията си чрез фотографията и киното. Не мисля обаче, че известността ме е променила. Аз съм си същият човек, който бях преди” – счита актрисата.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.