Летисия Каста се прави на монахиня и в живота, дава го пенсионерската в България… засега

Летисия Каста
Популярната френска актриса Летисия Каста явно не играе ролята на монахиня само по филмите. Френският секс символ бе влязъл в такава преди две години, когато се снимаше смонашески одежди в „Доносът“.

Сега корсиканката е решила да го дава пенсионерската и е отказала всякакви забавления, докато пребивава у нас. Или поне докато траят снимките за новия филм на режисьора Камен Калев –„Островът“, където тя играе главната роля. Те стартираха преди два дни на столичния площад „Журналист“.

32-годишната Летисия, която е без трите си деца в България, но е в компанията на своя приятелка, успя да намери сили след изтощителния снимачен ден във вторник единствено да се поразходи за кратко и да презареди батериите с хапване на вегетарианска храна в лъскав ресторант. За нощни заведения не искала и да чуе.

Програмата на французойката ще продължи със снимки в аптеката „Фарм Стор“, след което тя, Камен Калев и всички от екипа ще се пренесат на остров Света Анастасия (бившият Болшевик) в Бургаския залив, който предварително бе разчистен заради пристигането на известната кино звезда. Снимачният процес ще продължи повече от два месеца.

Другата главна роля във филма е на датчанина Туре Линдхарт, прочул се с филма „Ангели и демони“ с Том Ханкс от миналата година. Актьорите Бойка Велкова, Руси Чанев и Михаил Мутафов пък ще представляват българското в прожекцията, съобщава „Монитор“


.Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.