Летисия Каста ще ръси сексапил в наш филм


Летисия Каста

Жени, дръжте си мъжете на каишка, защото не коя да е, а невероятната Летисия Каста идва у нас.

Популярният френски модел ще кацне в България по покана на Камен Калев – режисьорът, който е замислил грандиозен проект за български филм. Освен модел, както разбирате чаровницата е и актриса. Красотата й е смразяваща като ще накара доста мъже да й се дивят.
С палавия си вид ще пробуди звяра у всеки един представил на силния пол, ето защо още от самото начало предупредихме жените да наглеждат половинките си. Възможно е да се забележи, така нареченото “хлътване”, което да предизвика не един мокър сън у гаджетата им.

Летисия Каста излъчва сексапил

Летисия Каста излъчва сексапил

Един път вклинила се в съзнанието им, след това ще има да се чудят как да им угодят на сексуалните фантазии.
Очаква се филмът да бъде касов като освен споменатата 32-годишна красавица на снимачната площадка ще се появят и други световно известни личности.
Кинолентата “Островът” ще бъде един наистина запомнящ, дава ни се обещание от режисьора му Калев.
Дали обаче дългите крака на манекенката, в комплект с набъбнали гърди и устни, ще успеят да привлекат зрителите, тепърва ни предстои да разберем.

Всички обаче много добре си спомняме как в “Мисия Лондон” Андреа само изпъчваше гръд върху движеща кола, докато стреля, сцена за секунди, но това беше достатъчно българският филм да стане най-касовият до момента

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.