Летисия май забрави за монашеската си същност, тръгна да сваля Любен Дилов-син

Актрисата Летисия Каста явно бързо е забравила „пенсионерските“ си намерения покрай идването си в България.
Корсиканката е тук от няколко дни и се снима във филма на Камен Калев – Островът“, в който играе главната роля с друго известно на запад лице – Туре Линдхарт.
Както и Клюки.бг писа през седмицата, първоначално французойката е не е имала каквито и да било амбиции да се впуска в определен тип забавления докато траят снимките и се ограничила единствено в разходките и хапването в лъскави ресторанти със своя приятелка, която й прави компания у нас.
Естествено, сещайки се като цяло за нрава на сънародничките на Наполеон, предвидливо уточнихме, че намеренията и за водене на монашески живот в България са само засега.
Все пак Каста, която има три деца, доста бързо забрави това и очевидно тръгна да „ловува“, като се впусна в хвалебствени слова по адрес на един от българските участници в кинопродукцията Любен Дилов-син.
Единият от създателите на забавната програма Ку-Ку от 90-те години на миналия век се появява за съвсем малко в „Островът“ в образа на продуцент. Това обаче е било напълно достатъчно за Летисия, за да се прехласне по него и да му отправи повече от силни комплименти.
„По-добър сте от Жан Рено„, възкликнала развълнувано Каста по адрес на Дилов-син на финала на един от снимачните дни.
Бившият „кукувец“ видимо останал очарован от изненадващата похвала и решил да демонстрира самочувствие, като отвърнал с усмивка, че все още не е късно световното кино да навакса загубата от неговото отсъствие.
Вниманието на Летисия било приковано и от още нещо, което било част от българския актьор – неговият уникален медальон от сребро и бяло злато. На врата на Дилов-син висели двама римски императори –Марк Аврелий и Адриан.

Той побързал да обещае на палавата корсиканка, че ще й го подари след края на снимките. Как ли тя ще му се отблагодари…?

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.