Лили Иванова плаши без грим

Лили Иванова плаши без грим

Без грим се появи на среща естрадната ни прима Лили Иванова

В бара на хотел „Радисън“ Лили Иванова се срещна със сценариста на „Столичани в повече“ Георги Стайков и журналиста Емил Спахийски. Естрадната ни прима шокира присъстващите, успели да я познаят без грим и с прическа тип „чоко“.
Любопитни зяпачи от съседните маси предположиха, че дебелият топ листове, който Лили държи, е ръкопис от нейна книга. След сравнение на почерка стана ясно, че автор на мислите е самата певица. Естрадната звезда работи с компютър, ползва скайп, праща есемеси, но е консервативна и обича да пише на ръка.
Срещата със Стайков и Спахийски говори и за друго – че скоро ще видим Лили Иванова в ролята на актриса от сериал – пише таблоидът „България днес“, чийто папарак е автор на кадрите. Макар че е на 72 години (твърде спорно) Лили все още не е заставала пред камера, освен за собствените си клипове.
Двамата събеседници занимаваха певицата около час и половина, след което кавалерски платиха сметката и горещо се сбогуваха с нея.

Накрая шофьорът на певицата Коко откара „г-жа Иванова“, както той я нарича, до магазина за биохрани. След кратко пазаруване Лили се прибра на хладно в апартамента си на ул. „Оборище“.

Източник kliuki.bg
тагове: Лили Иванова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.