Лили новодомка

Примата на естрадата ни пръсна 100 000 евро за обзавеждането на апартамента

Лили Иванова се нанесе в луксозна кооперация
Тези дни Лили Иванова се нанесе в луксозна кооперация в подножието на Витоша. Апартаментът й е 137 кв м. Намира се на ул Емилиян Станев, в елитния столичен квартал „Кръстова вада”.
Имотът е коствал на Лили 130 000 евро. Певицата не бързала да се нанася, а търпеливо изчакала, докато новият й дом бъде обзаведен изцяло по неин вкус. Само 4 месеца чакала, докато от Италия пристигне обзавеждането за спалнята й. Оттам всъщност си е поръчала и някои други мебели. Макар никога през живота си да не е готвила, Лили си направила вип поръчка на кухненско обзавеждане. Подовата й настилка е от мрамор и специален гранит. Полилеят е от Русия.

За цялото обзавеждане, с изключение на полилея, певицата е договаряла специални отстъпки, като за специален клиент. Изискването й е 50% намаление с мотива, че е звезда и присъствието й в даденото жилище и квартал е реклама, за която и да е фирма. Дори и скъпарския й апартамент струва 170 000 евро, вместо платените от нея 130 000. Само обзавеждането струва почти колкото самото жилище. Естрадната прима ще се настани там окончателно в средата на април. Тоест, след броени дни.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.