„Листопад” ще има пак наесен

Българските фенове на „Листопад” ще видят героите си в новия сезон на сериала чак наесен

Българските фенове на „Листопад” ще видят героите си в новия сезон на сериала чак наесен
Последният сезон на турската сага за семейството на Али Ръза ще стартира у нас чак през септември. Решението на програмните шефове на Би Ти Ви е категорично и няма да бъде преразглеждано, въпреки молбите на зрителите сериалът да стартира по-рано.

До есента зрителите на частния национален канал, които обичат да гледат сълзливи сапунки, ще са „на сухо”. В летния праймтайм медията ще заложи не на сериали, а на поредното музикално риалити. Става дума за световния формат „The voice of”, който продуцентската компания на Слави Трифонов ще адаптира за родната аудитория.
За българските зрители не е тайна, че предстоящите серии на „Листопад” съдържат развръзката на сюжета. За всеки от главните герои настъпват съдбоносни обрати, а отношенията между някои се обръщат на 180 градуса. Най-трагичен е финалът, в който Али Ръза умира, а смъртта му слага край на задружната фамилия и разпилява завинаги листата от короната на семейното дърво.

Листопад

Тези пък, които следят излъчващата се в момента сапунка „Забраненият плод”, са наясно, че тя вече е към края си. Предположенията досега бяха, че след финала й най-гледаният часови пояс ще бъде запълнен с епизодите от последния сезон на драмата за семейство Текин.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.