Лияна: Сигурно ще ме видите като булка!


Фолкпевицата Лияна избра списание LOVE style, за да даде откровено интервю след 2-годишното си отсъствие от музикалната сцена.

Тя била решила окончателно да приключи с пеенето, защото в един момент работата започнала повече да й взема, отколкото да й дава.

А и напрежението й дошло в повече и имала нужда да изчезне от цялата тази суматоха.

„Преди два месеца поговорих с човека, с когото съм сега, и с дъщеря ми Дениз, и те ме окуражиха да се върна на сцената.

„Цял живот ще бъдем свързани, но доколко и по какъв начин – нека си остане една загадка.
„Цял живот ще бъдем свързани, но доколко и по какъв начин – нека си остане една загадка.

От две години не съм сама. Спокойна съм, защото мъжът до мен не е лишил мен и дъщеря ми от нищо за миг”, признава Лияна пред изданието.

Тя не иска да казва дали човекът, за когото говори е бащата на дъщеря й – Махмуд. Само признава, че двамата са в много добри отношения и всичко е изгладено между тях.

Певицата не крие, че все още носи годежния си пръстен от него. „Цял живот ще бъдем свързани, но доколко и по какъв начин – нека си остане една загадка.

Сигурно ще ме видите и като булка. Представям си сватбата като на принцеса. Аз си живея в приказките”, доверява изпълнителката.

Лияна разкрива и защо не отиде на поклонението на Павел Чернев, с когото бяха близки в Къщата на „ВИП Брадър”.

„Как да отида, като те – без да съм казала дума, написаха такива глупости, а представи си какво щеше да стане, ако се бях появила в църквата.

Не отидох на поклонението, за да уважа паметта му. Моето желание е за този човек хората да се сещат с усмивка и любов, а не да четат жълти неща за него”, споделя певицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.