Лияна и Благой почти го направиха на плажа

певицата Лияна

Благо Георгиев и певицата Лияна се мачкаха здраво на плажа.
Това се случи на „Балнехотел Поморие“ на Денис Ершов и Митко Събев.

Там влюбената двойка избра да консумира любовта си.
В момента Благо не играе поради контузия. Той е извън терена, след като претърпя операция на менискусите и чеченският клуб му отпусна 6 седмици за възстановяване в България.
Двойката се настани в един от най-луксозните апартаменти на хотела, който им коства по 350 лева на вечер. Добре си почиват като цяло, защото ежедневието им минава напълно еднообразно. Лудаците се излежават на шезлонгите край басейна, правят секс, след това събират тен, после пак секс и т.н и т.н.
Очевидци на целия този техен мини рай споделят: „Двамата не се притесняват да се гушкат и да се целуват по всяко време и на всяко място. Когато страстите помежду им достигнат по-висок градус, Благо и Лияна събират набързо хавлиите и тичат да утоляват сексуалния си глас. А той явно ги тресе яко – през час-два отскачат до хотелската си стая“. 
Двойката прекарва вечерите си из заведенията и клубовете в Слънчев бряг. Там те се срещат и с други хора ВИП-а. Но повечето пъти напълно отделени, сами си правят кефа. Може би затова другите светски личности леко странят от тях.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.