Лияна: Мечтая да стана част от турския елит

Лияна: Мечтая да стана част от турския елит
Красивата фолк дива Лияна споделя, че мечтае да стане част от турския елит. Бившата на Благой Георгиев иска да се потопи в аристократичната атмосфера на някой баровски бал в южната ни съседка.
„Като гледам турските сериали, направо завиждам на комшиите. Хората организират бляскави събития, а ние дори не можем да се сравним с тях“, жалва се Лияна.
Чалгарката тъжи, че все още не е успяла да сефтоса скъпите диамантени бижута, които получи неотдавна от бащата на детето си Махмуд.
„Повече от месец е чакал, за да се сдобие с тези уникални бижута. Няма да издам колко струват, но със сигурност не са евтини“, фука се певицата.
Тя с мъка споделя, че не намира подходящ повод, за да сложи украшенията и дори загатва, че се страхува да се накичи с тях на своите участия по заведенията.
„Един ден ще стана част от турския елит, ще присъствам на баловете им и тогава ще мога да нося скъпи бижута и рокли“, категорична е Лияна.
Но все пак тя допуска, че е възможно да не я приемат като ВИП персона и затова има резервен вариант за своите диаманти.

„В краен случай, ще ги нося на венчавката си. Тази пролет ще се омъжа за Махмуд в Истанбул“, хвали се още чалгаджийката.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.