Лияна изписа нова татуировка – пентаграм

Татуировките са новата мания на Лияна

Лияна изписа нова татуировка - пентаграм
Лияна

Нова страст владее Лияна. Този път обаче не става въпрос за мъж. След забежката с футболиста Благой Георгиев, фолкпевицата се върна при бащата на детето си Махмуд Йозджан и в момента е в трескава подготовка на сватбата си с него. Новата мания на изпълнителката на „Лошите момичета“ са татуировките.

Лияна вече има на тила „I’m the love“ и сърце с надпис „Благо“ на ра­мото си, което впоследствие беше попра­вено. Върху него фолкпевицата си изрисува пентаграм, веднага след като се раздели с футболиста. От няколко дни пък Лияна вече се хвали с нов татус, който заема значителна част от гърба на красавицата.
„Разбрах, че розетката от Плиска е най-популярният старобългарски артефакт, върху който са изписани древните руни на дедите ни. Символът крие в себе си заклина­ние за сила и успех, от които имам нужда“, разяснява как е избрала новата си татуи­ровка Лияна. Розетката представлява звезда със седем лъча, направена като медальон. Върху всеки лъч са изсечени по два рунически знака.

Светските хроникьори твърдят, че Лияна подражава по татуировки на Анджелина Джоли, с която има и физическа прилика. Жълтата преса неведнъж е наричала певицата „българската Джоли”, от което тя истински се ласкаела. Не случайно и в последния си клип „Забий ми ножа” Лияна е заимствала визията на Лара Крофт.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.