Лияна: Нямам нужда от неприятни емоции и лицемерни взаимоотношения

Лияна: Нямам нужда от неприятни емоции и лицемерни взаимоотношения

– Страниш от светски партита и фолк събирания, умишлено ли е това?

– Нямам нужда от неприятни емоции и лицемерни взаимоотношения. Не искам изкуствен шум около мен и да отида някъде просто, за да ме снимат. Срещам се с приятели и любими хора. Винаги съм била такава и не мога да се променя. Имам си принципи, които следвам.

– Какво мислиш за колежките си, които издават клип след клип и бълват по няколко видеа на месец?
– Аз залагам на качеството. Не мисля, че трябва да се преекспонирам като име. За мен е нормално да се пуска песен през около два месеца. Иначе се получава пренасищане и прахосване на песни, които публиката не може да асимилира.

– Ще снимаш ли скоро нов клип? Последният ти към песента „Кус-кус“ предизвика истински бум… Отново ли ще заложиш на нещо секси и провокативно?
– В края на месец януари ще заснема видео към една от новите си песни. Името ще запазя в тайна и ще го обявя по време на снимките. Песента е много ритмична и въздействащата. Ще има и доза провокация. Аз обаче не съм от певиците, които си показват новите тоалети в клиповете. Обичам да влизам в роли. Един артист трябва да пресъздава някаква история, а не само да сменя визиите си. Затова очаквайте нещо интересно.

– Какво означава „Забий ми ножа“ и какво „Кус-кус“?
– Това са метафори. Всеки може да ги тълкува както пожелае. Ако на някой им харесва ножът да е нещо друго – нека така да е. (смее се) Никога не казвам нещата в буквалния смисъл. Хората трябва сами да развиват въображението си. Относно „Кус-кус“, не съм възпяла хранителния продукт, който сме яли всички като деца. Това означава хапвай-хапвай. Припевът обаче не позволявяваше по-дълги думи, все пак трябва да се съобразим и с мелодията.

– Ти ли си българската Анджелина Джоли?
– Аз съм здраво стъпила на земята и съм далеч от мисълта, че сме двойнички. Приятно ми е да ме сравняват с подобен човек, който е пример за милиони хора. Няма жена, която да не бъде поласкана от това. Аз съм българската Лияна.

българската Анджелина Джоли

– Страхуват ли се мъжете, знаейки кой е мъжът до теб?
– Малко са мъжете, който имат нужда от неприятности. Аз лично нямам афинитет към мъже. Имам си една любов – моето дете и една страст – музиката. Сърцето ми е запълнено. Съвременният мъж не предлага алтернатива за емоции. Слава Богу имам здрав разум. Нашите мъже не са много интересни.

– Къде феновете ти могат да те намерят?
– Има много фалшиви профили и искрено се смея на хората, които коментират от мое име. Последният, който видях е с личното ми име и фамилия. Имам само една официална страница – Liana (Official).

Източник paparazzi.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.