Лияна стана хит в Русия

Лияна стана хит в Русия, включват песните й в хитови албуми

Лияна стана хит в Русия, включват песните й в хитови албуми

Поп фолк певицата Лияна успя да пробие в руския MTV канал. Емблематичната телевизия завъртя хитовото парче на певицата „Ох, ох“ в ефира си.

Звездата от „Сънни мюзик“ отдавна имаше амбиции да пробие на световна сцена и успя да се наложи сред руските меломани. Освен по MTV канала изпълнителката вече може да чуе хитовете си и по „Русское радио”, което по принцип е запазено единствено за руските изпълнители.

Песента на сексапилната брюнетка намери място и в още няколко хитови албума, сред които „Русское радио” – „Супер хит осенний 51”, „Жаркий хит парад руский” и „Жаркое лето-2011”. пишат от paparazzi.bg. Със сигурност това е първото голямо признание за певицата, която понесе доста критики, заради почти порнографския сценарий на последния си клип към песента „Кус-кус“. Макар и индиректно Лияна ще дели сцена заедно с едни от най-актуалните изпълнители в момента Дима Билан, София Ротару, Дан Балан и Верка Сердючка. В тавата ще бъдат включени и някой от най-новите парчета на легендарната Алла Пугачова.

Успоредно с успеха, който жъне като изпълнител по руските радиа и телевизии Лияна бие рекорди и в you tubе. Видеото към хита „Ох, Ох“ има близо 1 500 000 посещения, което е абсолютен рекорд за певицата. Успоредно с това коментарите под песента са много положителни, а изглежда парчето се харесва в доста европейски страни.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.