Лора Караджова с фотосесия за Mr.BiG

Певицата се снима в еротична фотосесия за новия брой на списание Mr.BiG.
Лора Караджова

Певицата се снима в еротична фотосесия за новия брой на списание Mr.BiG.

След като в началото на месеца даде интервю в нетрезво състояние за една от музикалните български телевизии, популярната певица Лора Караджова реши отново да привлече вниманието на медиите, но този път с еротична фотосесия в известното българско мъжко издание „Mr.BiG“.

Лора Караджова реши отново да привлече вниманието на медиите, но този път с еротична фотосесия
Лора Караджова

Преди време певицата се снима гола за известното  списание „Playboy“  и явно отново е решила да зарадва почитателите си по този начин.  Освен това, в края на месеца звездата ще бъде част от  парти, организирано в известна столична дискотека. Там дъщерята на Данчо Караджов не само ще развлича гостите с музиката си, но и ще представи дългоочаквания си клип към песента „Спуснати завеси”, който е продуциран от списанието.

Що се отнася до новия брой на „Mr.BiG“, той няма да ни изненада само с впечатляващата фотосесия на Лора Караджова, но и с множество любопитни материали – от съвети за козметика и мода, до класация на най-скъпите яхти на света и най-известните чернокожи футболисти. Сред останалите теми в броя са най-нестандартните места за свалки, какви са еротичните фантазии на мъжете и жените, както и някои нови научни факти за оргазма.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.