Лотар купонясва с гимнастичка

Добрият стар коцкар Лотар Матеус няма спирка.

Лотар купонясва с гимнастичка
Националният селекционер го удари на здрав купон в Мюнхен, пишат от „Стандарт“. Легендата присъства на светско събитие в луксозен хотел. Бившият защитник закъсня с два часа и за изненада на местните репортери се появи на червения килим без гаджето си Ариадне.
В отсъствието на кипърската студентка Лотар се забавлява с наскоро разведената бивша гимнастичка и 26-кратна шампионка на Германия Магдалена Бжеска. После си приказваше с други две засукани мадами. Куриозното в случая е, че приятелката на Лотар се подвизаваше в съседно заведение в компанията на неизвестен мъж и свои приятелки. Веднага тръгнаха слухове, че двамата са се разделили.

„Имах много работа и не си заслужаваше да дойда с Лотар“, обяви провокативно облечената Ариадне със 100-каратова усмивка и цигара в уста пред таблоида „Билд“.
бивша гимнастичка и 26-кратна шампионка на Германия Магдалена Бжеска

„Мислех да откажа на организаторите, но в последния момент все пак реших да присъствам. Ариадне вече беше в друго заведение и не беше с подходящ тоалет“, сподели пък Лотар. На въпроса дали все още са заедно с кипърската студентка Лотар Матеус отговори точно и ясно: „Разбира се!“

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.