Лотар Матеус си има бг-двойник. Кой е той?

Лотар Матеус
Лотар, който имаше уникалния шанс да започне кариерата си като треньор на националния ни отбор по футбол с две сравнително леки победи, си има двойник. Наблюдателни фенове са забелязали невероятна прилика между новия национален селекционер по футбол Лотар Матеус и попфолк изпълнителя Крум. Малко след като прие да работи у нас, мнозина почитатели на спорта и чалгата вече сравняват германеца с нашумялата звезда на „Ара мюзик“.
И германецът, и чалга певецът имат сходни черти на лицето – очите, носа и устните. Към това трябва да прибавим и леко небрежният вид, в който и двамата се носят – набола брада и рошави прически, и портретът е завършен.

Точно поради наболата брада германският футболен треньор отнесе доста критики, тъй като се яви небръснат по време на официалното си представяне у нас преди по-малко от месец. Това обаче бързо бе забравено след успешния му дебют, начело на трикольорите (0:1 в Уелс).
За разлика от родния си двойник, който няма много късмет в свалките, Лотар Матеус има репутацията на истински плейбой, като затова говорят и четирите брака зад гърба му.
„Галерия“ пише че, Откъдето мине, немската машина никога не остава на сухо. Сега и българките въздишат по него. Крум също се утвърди като един от най-желаните мачовци сред дамската аудитория у нас, но за момента не е женен. И все пак, въпреки визуалната прилика двмата едва ли ще имат някога допирни точкики помежду си. Дори и след като стана ясно, че на Лотар чалгата му допадала – харесал я докато работел в Сърбия преди време. Иначе разликата във възрастта между Лотар и Крум е доста голяма. Роденият на 1 март 1961 година германец спокойно може бъде баща на 24-годишния младеж. И докато Матеус ликува като световен шампион по футбол през 1990 година, то малкия Крумчо още е ходел прав под масата.

Но и в тази насока може да се открие нещо общо – настоящата жена на Матеус – украинката Лиляна е набор на Крум.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.