Луиза Григорова: Алекс е голяма лигла, аз не съм

Луиза Григорова: Алекс е голяма лигла, аз не съм

Родителите й са щастливо разведени. Тя не спори и си ги обича. Щастлива кака – на братче от татко и сестричка от мама. Отиде ли си в Перник, цялата „италианска рода“ се събира заедно
Допреди по-малко от две години тя беше просто едно много красиво полу-пораснало дете, видяло света благодарение на хубостта и късмета си.
Днес, благодарение на таланта и шанса си, Луиза Григорова е едно от най-популярните лица в България. Славата я връхлетя след шумния успех на сериала „Стъклен дом“, където студентката второкурсничка изпълнява ролята на глезлата Алекс. „Разликата между Алекс и Луиза? О-о-о, голяма е!” – анализира невръстната брюнетка, която се нареди сред най-съблазнителните жени за 2010 година.
„Преди всичко Алекс е голяма лигла. Надявам се аз да не съм чак такава. Тя е свикнала да зависи от парите. Аз не обръщам чак такова внимание на тези неща. И съм абсолютно самостоятелна. На 14 години за първи път заминах за чужбина – да живея и работя там. На 18 се отделих от къщи и от мама. Заминах, завладяна от много голяма любов. По-късно осъзнах, че може би малко съм поизбързала. Ама то, на 18…“ – подмята Луиза Григорова.
Сега Луиза е на 21. Вероятно много неща са се променили. За две години – сериозна работа.

Луиза Григорова

Родена е на 7 юни 1990 година в Перник. Перничани се гордеят, че им е съгражданка, както и Жоро Бекъма. Родителите й и днес живеят там, макар майка й, Ивет Григорова, да е стъпила здраво в дебрите на модния бизнес – собственичка е на агенцията „Ивет фешън“.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.