Луиза Григорова: Не афиширам отношенията си

Луиза Григорова: Не афиширам отношенията си

Младата актриса преди време игра богаташка щерка в сериала „Стъклен дом“, но новото й превъплъщение – в поредицата на TV7 „Дървото на живота“ ще е в образа на бедно и свито девойче, издаде тя пред BLife.

Луиза Григорова отново получи шанса да се настани в домовете на телевизионните зрители благодарение на ролята си в историческата поредица на TV7 „Дървото на живота“, която започва в неделя.

В нея красавицата влиза в образа на свито и бедно девойче от обслужващия персонал на една богата фамилия. Образът й бил изключително интересен, защото е коренна противоположност на нея самата, призна тя пред BLife.

Луиза Григорова отново получи шанса да се настани в домовете на телевизионните зрители благодарение на ролята си в историческата поредица на TV7 "Дървото на живота"

Но тази година е много важна за хубавацата и по друга причина – предстои й да бъде абсолвентка.

„Ученето ми се стори много дълго, макар че всички казваха, че ще мине бързо. Има си някои трудности в НАТФИЗ, не е цветя и рози, както си мислиш като влезеш, всъщност се оказва друго. В момента изкарваме дипломни представления, лудница е“, разказа Луиза пред камерата на BLife.

Междувременно признава, че получава различни възможности за професионална реализация. Тези, които си заслужават обаче, не били толкова много. Би отказала предложения, които не са й интересни и няма да я провокират по никакъв начин. Не иска да ходи на снимки, просто за да работи, а иска да се чувства удовлетворена.

„Трябва да е винаги вълнуващо и интересно“, категорична е Луиза.

красавицата влиза в образа на свито и бедно девойче от обслужващия персонал на една богата фамилия

По един друг доста актуален върпос около нея – има ли мъж в живота й и кой е той, очарователната брюнетка отказва да говори. Предпочита вече да пази личните си преживявания за себе си и не се радва особено, че често попада в жълтите издания.

„Предпочитам да правя достатъчно много неща в професионален план, за които да се пише, отколкото за нещата в личния ми живот. Затова колкото се може повече ги скривам. Освен това се чувствам малко по-пораснала и не искам да си афиширам отношенията, независимо какви са – приятелски или любовни“, обясни още актрисата пред BLife.

Надява се да имам много нови и готини роли и именно така да предизвиква интереса на всички. Това със сигурност щяло да я зарадва най-много, да я накара да се почувства доволна и щастлива, че добре си е свършила работата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.