Любен Дилов кавалерства на Меглена Кунева в ресторант

Любен Дилов кавалерства на Меглена Кунева в ресторант

Любен Дилов закъснял с цели 20 минути за обяда в малък ресторант

Спряганата за кандидат-президент Меглена Кунева чака цели 20 минути Любен Дилов-син, който я беше поканил на таен обяд в малък ресторант на столичния площад „Журналист”. Накрая кавалерът пристигна запъхтян и се извини на дамата за сериозното закъснение. Двамата се забавиха близо час в закътаното заведение. Срещата им породи множество коментари.
„Не сме обсъждали президентските избори, както мнозина може би ще си помислят. С Меглена се познаваме от дълги години – от времето, когато и двамата бяхме журналисти. Винаги ми е приятно да се видим и да си поговорим. В случая поисках да се срещнем, но не сме си говорили за изборите. Ставаше дума за мой проблем, който е от нейната компетенция на бивш еврокомисар по защита правата на потребителите” – обясни Любен Дилов-син.

На думите му обаче не трябва да се вярва безрезервно, съдейки от факта, че той възобнови политическата си дейност като лидер на „Гергьовден”. Неслучайно това се случва точно преди местните и президентските избори наесен. Сега е времето за политически совалки. А е почти сто процента сигурно, че Меглена Кунева ще бъде кандидатът за президент на НДСВ. Възможно е да получи и по-широка политическа подкрепа, защото е разпознаваемо лице – коментират политическите анализатори.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.