Любовник на Яне Янев се изследва за СПИН

Любовник на Яне Янев се изследва за СПИН
Соченият за любовник на Яне Янев – Иван Подолински, тайно се е изследвал за СПИН в болницата в родния си град Сандански.  Според очевидци приятелят на Яне бил видимо притеснен за резултатите от изследването и нервничел пред кабинета.
В Сандански всички познават Иван Подолински и обратните му наклонности били публична тайна. Затова в родния му град никой не се изненадва от слуха за тайната връзка между Яне и Ванката.
Веднага се породиха и съмнения, че лидерът на РЗС също ще се изследва за СПИН. Двамата с годеницата му Галя се опитват да си правят бебе, така че Янев задължително трябва да „пусне малко кръвчица”.
Припомняме, че слухът за интимните отношения между Яне и Подолински тръгна от столичен таблоид. Според изданието Ванката бил много близък приятел с лидера на РЗС и често гостувал в дома му, където оставал за през нощта. Запознати твърдят, че Иван Подолински си имал отделна стая в жилището на Яне. Съседите ставали свидетели как всяка вечер Ванката се прибирал в апартамента заедно с Янев и годеницата му, а какво се случвало зад вратите – никой не знаел.

Дали тази „кармична връзка” между Яне и Подолински ще принуди лидерът на РЗС да се изследва за СПИН, предстои да разберем.

Източник kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.