Маги Желязкова: Според майка ми съм била „животно“!

Мисис България Маги Желязкова стана здравен репортер на сутрешното шоу

Мисис България Маги Желязкова стана здравен репортер на сутрешното шоу „Преди обед“, след като дълги години се изявяваше като студийна тв водеща.

„Репортерството ми се струва много по-трудно от воденето в студиото“, споделя темпераментната брюнетка.

Тя не крие, че мъжът й печели добре и тя може спокойно да си седи вкъщи и да се грижи единствено за красотата си. Предпочита обаче да е човек със собствена професия и да печели свои пари, пише blitz.bg.

Всичките й ангажименти обаче задължително приключват до четири и половина следобед, когато взема сина си Бобо от училище.

Маги не може да се нахвали с интелигентността на детето си. Малкият никога не си лягал, преди да чуе късните новини и особено изкъсо следял казуса Кадафи.

 „Той знае всички политици, интересуваше се от изборите. Питаше защо не може да гласува, след като знае за кого – защото следеше дебатите. Ето, това е моят син на 10 години. И аз съм щастлива, че имам такова дете. Той не е дете, той е голям човек… Защото е гледан като голям човек, не е гледан като дете“, не може да се нахвали Желязкова.

Понякога обаче Бобо проявявал и инат, с който просто я изкарвал от нерви. Маги обаче не може да забрави собственото си детство, когато просто влудявала родителката си с опакия си характер. Днес майка й често казвала: „Затваряла съм се в тоалетната и съм си скубала косата, за да не те ударя. Ти беше животно. Изкарваше ме извън нерви. Толкова си опърничава и каквото си наумиш, го правиш“.

Освен инат буйнокосата брюнетка имала и бизнеснюх още от малка. Когато била ученичка, шиела гоблени и ги продавала, за да си осигури джобните. Детската й мечта била да стане лекар, но после се увлякла по модата и шоубизнеса, омъжила се и родила.

Тя се радва, че като здравен репортер има възможност да възстанови досега с медицината, която така й не станала нейна професия.

Източник hotnews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.