Малина с тайно влечение към дамите

Малина шета на двата бряга, издаде я нейна недискретна приятелка
Малина с тайно влечение към дамите

Малина шета на двата бряга, издаде я нейна недискретна приятелка, цитирана от столичен всекидневник, уточнява блиц. Славната чалгаджийка имала влечение и към двата пола, но заради сина си и общественото мнение строго криела лесбийските си похождения.В рамките на една година изпълнителката с име на плод поддържала интимна афера със своя не чак толкова популярна колежка. Влечението на Малина към жените се отключило още когато тя била на 20-годишна възраст. Учеща ветеринарна медицина в Стара Загора, студентката за първи път опитала нежни ласки със своя приятелка.

Двете дори имали връзка в рамките на няколко месеца, след което Малина хукнала по мъже. През годините обаче, дори когато била вече омъжена и майка, често се случвало на певицата да зачезне от семейното ложе, търсейки сексуално удоволствие с представителки на своя пол.

Малина обаче така и не завъртяла сериозна връзка с жена, докато имала сключен брак, и едва след развода си се отдала на лиз-близ. Сексуалния си гуляй изпълнителката на „Студ“ започнала да практикува малко след като навъртяла 40 лазарника. В зряла възраст хормоните на певицата се разбушували и тя се възползвала от славата си, за да пътува и да се запознава с нови жени.

„Сякаш нещо я перна и тя се отдаде на разврат, какъвто в тийнейджърските си години не е преживявала“, споделят близки до 48-годишната певица. През годините тя успяла да се озове в леглото на своя колежка от конкурентна фирма, а най-сериозната й връзка с жена била с кючекиня от известен столичен клуб, който вече хлопна кепенци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.